Om oss

Theodor Olsens Eftf. Juvelèr er et familieforetak med historikk tilbake til stiftelsen i 1868. Siden Siden 1966 har butikken hatt sin betliggenhet midt i Bergen sentrum. I dag ligger butikken i Chr. Michelsensgate 2B, 5012 Bergen.

Om oss | Butikken | Historien

Om oss

Butikken eies av 4 generasjon, og knytter seg tett til de beste gullsmeder, stenfattere og diamantgraderere. Dermed kan vi utføre enhver tenkelig oppgave innen gullsmedfaget.

Vi har Bergens største utvalg i de mest profilerte merkevarer innen internasjonalt smykkedesign, men også innen klassiske diamantsmykker og andre tradisjonelle gullsmedprodukter.

Trygghet, kvalitet og service står i høysetet og vi ønsker å gi våre kunder, enten du er ung eller godt voksen den best mulige opplevelse når dere besøker vår butikk.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen innom for en hyggelig og trygg handel.

Butikken

Besøksadresse butikk og administrasjon:
Chr. Michelsensgate 2B
5012 Bergen

Telefon 55 55 14 80
Mail: butikk@theodor.no

Postadresse:
Pb 704, sentrum
5807 Bergen

Åpningstider:
Mandag-Fredag 09.30-17.00
Torsdag 09.30-19.00
Lørdag 10.00-16.00

Historien

Theodor Olsens Eftf. Juveler er et familieforetak med historikk tilbake til stiftelse i 1868. Etter stifteren Theodor Olsens bortgang, ble bedriften solgt til Knut og Magnus Aase i 1903. Med tiden er bedriften blitt delt i to. AS Theodor Olsens Eftf. Harald Aase & Co Sølvvareverksteder. I dag drives butikken av 4. generasjon etter Knut og Magnus Aase mens fabrikken drives av nye eiere.

Historiske bilder

Nedenfor ser dere noen historiske bilder av butikkene våre gjennom tidene.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta invitasjon til førsalg, nyheter og andre spennende hendelser - skriv inn din epost-adresse i feltet nedenfor!